Over ons Touch Incentive

Employee Benefits is onderdeel van Touch Incentive. Sinds 1999 is Touch Incentive actief op het gebied van loyalty marketing, promoties en employee benefits. Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëert Touch succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector.

Wij zijn de organisatie achter onder andere de Albert Heijn Ticketdeals, de voordelen bij ING Punten en Employee Benefits programma’s zoals de Mandemakers Family Club en Essent Thuisvoordeel. Door ons hoge inkoopvolume op diverse A-merk producten en cadeaukaarten en uitjes en belevenissen kunnen wij unieke voordelen bieden. Het gaat vaak om deals met kortingen tot wel 70%! Vanuit onze ervaring met loyalty marketing voegen wij hiermee plezier en beleving toe aan de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Employee Benefits

Medewerkers boeien, binden en behouden met plezier en beleving?

Promotions

Meer traffic genereren, omzet stimuleren en onderscheidend vermogen creëren? 

Loyaliteitsprogramma's

Klanten of medewerkers binden met een effectief loyaliteitsprogramma?

Over ons Life is a gift!

Touch Incentive wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren.

Het doel van Touch Incentive is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch Incentive hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Touch neemt niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch Incentive zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

Plezier en beleving in employee benefits... Ga met ons het avontuur aan!

Visual Employee Benefits - CTA DEMO