employee benefits het assortiment

Employee Benefits is onderdeel van Touch Incentive. Sinds 1999 is Touch Incentive actief op het gebied van loyalty marketing, promoties en employee benefits. Wij zijn de organisatie achter onder andere de Albert Heijn Ticketdeals, de voordelen bij ING Punten en Employee Benefits programma’s zoals de Mandemakers Family Club en Essent Thuisvoordeel. 

Door ons hoge inkoopvolume op diverse A-merk producten en cadeaukaarten en uitjes en belevenissen kunnen wij unieke voordelen bieden. Het gaat vaak om deals met kortingen tot wel 70%! Vanuit onze ervaring met loyalty marketing voegen wij hiermee plezier en beleving toe aan de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

ons assortiment A-merk producten met kortingen tot wel 70%

Wij leveren ruim 150 A-merken, verdeeld over 25 productcategorieën. Denk bijvoorbeeld aan consumentenelektronica, luxe goederen, kookgerei en huishoudelijke producten. 

Het belangrijkste voordeel van loyalty fulfilment is dat je zelf geen omkijken hebt naar de afhandeling van jouw activatie. Wij kunnen een passend cadeau assortiment samenstellen en nemen we met ons eigen warehouse ook graag de verwerking van alle bestellingen van je over – inclusief klantenservice en aftersales. Complete loyalty fulfilment dus, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Logo's productassortiment Employee Benefits

ons assortiment Voordelige cadeau- en voordeelkaarten

Zowel voor klanten als voor medewerkers blijken cadeau- en voordeelkaarten de meest populaire producten te zijn binnen loyalty campagnes. Waarom? Omdat waardevolle, op geld gebaseerde beloningen de meest effectieve manier zijn om de aandacht te trekken, top-of-mind te blijven en loyaliteit te stimuleren.

Mensen zijn dol op cadeaukaarten! Ze zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen. Waar ‘gewoon geld’ regelmatig tussen het boodschappengeld belandt, wordt een cadeaukaart echt besteed aan een presentje voor de ontvanger zelf. Het is dan ook niet gek dat cadeaukaarten elk jaar weer het meest gevraagde cadeau zijn. Bovendien hebben ze een hoge attentiewaarde!

Voordeelkaarten bieden daarbij een verrassend element door toegang te bieden tot een platform met unieke deals waarop hoge kortingen worden gegeven. Daarnaast is er op onze voordeelkaarten tegoed te plaatsen, waardoor deze kaarten eveneens functioneren als cadeaukaarten. Zo geef je verrassend veel voordeel!

ons assortiment de leukste uitjes en
belevenissen

Met meer dan 300 dagjes uit, arrangementen en voorstellingen in Nederland, België en Duitsland is er genoeg te beleven! Van theatervoorstellingen, pretparken en dierentuinen tot bioscopen, musea en wellness faciliteiten… Er is voor ieder wat wils.

Dankzij sterke partnerships kunnen wij deze tickets aanbieden met kortingen tot wel 70%. Hiermee maak je  vrijetijdsbesteding eenvoudig toegankelijker voor jouw medewerkers, wat ook weer bijdraagt een een gezonde work-life balans! 

Plezier en beleving in employee benefits... Ga met ons het avontuur aan!

Visual Employee Benefits - CTA DEMO